Fashion Outlet Centre Bucuresti


Tipul vizitatorul noului centru commercial , Fashion Outlet Centre Bucuresti are între 20 şi 30 de ani, venituri medii şi vine la shopping pentru a-si innoi garderoba, deşi Romania este in plina criza economica.

Fashion Outlet Centre Bucuresti

Fashion Outlet Centre Bucuresti

Fashion Outlet Centre Bucuresti , se afla in cartierul bucurestean Militari , avand marfa redusa mai degraba symbolic , aproape ca la sfarsitul sezonului.Celebrele ieftiniri de 70% sunt doar pentru anumite produse si pe o perioada limitata.

Un exemplu de preturi reduse ar fi acestea :Ma dame are cămăşi la 150 de lei cu 30% mai ieftin, iar cizmele Levi’s sunt 200 de lei, de la 250 sau 300 de lei. La Famous Brands reducerile putem spune ca sunt mari , dar doar pentru cei cu dare de mana , de exemplu un pullover costa 500 lei de la 900.

Cei de la Stefanel au si ei magazine in Fashion Outlet si au o promoţie atractiva - 60% reducere din preţuri, ceea ce face mai accesibilă o bluză de 250 de lei. Cei ce indragesc sportul , pot gasi adidasi Puma la 200 lei , tenisi Converse la 170 , sau tenisi Puma la 100 lei.

Adresa Fashion Outlet Centre Bucuresti :

In cadrul West Park Militari, pe Autostrada A-1 la kilometrul 13.

Lasa un comentariu


4 × eight =